gi-entrance-g.png

Vízió

A jelenlegi állapot

Az elmúlt 50 év során a két állam-egyházban egy úgynevezett "szent megújulás volt". Szabad istentiszteleti formák és karizmatikus komponensek lettek adaptálva. A látszólagos törekvése a megújulásért a benyomást kellet ébresztenie egy élénk és modern egyháznak. Micsoda megtévesztés!

Azok, akik komolyan kinyújtották magukat Isten Igéje és a Szent Szellemnek szabad müködésének, azok megtévesztve, becsapva és megfosztva lettek a szellemi örökségüktől. Ezt bizonyítja a gyors dekadencia az egyházaknak az ő útaikon az önpusztításhoz.

A szabad gyülekezetek amik az egyházi struktúrákból szabadok, megtörtek félelemtől. A hataloméhes egyház-készüléknek nyomása alatt érezték azt, hogy a szabadság, hinni Isten Igéjében és a Szent Szellem általi vezetés, azonos a kizárását hozta az egyházi egyesületekből.

Megpróbálták a Szent Szellemnek müködését az egyháznak ellenőrzési mechanizmusokhoz, vallási hagyományokhoz és saját elképzelésekhez hozzáilleszteni. Ìgy Isten Igéjének igazsága és a Szent Szellemnek személye rossz módszerrel lett elárulva és eladva.

Egy új generáció

Ez a mi víziónk, egy új, tüzes generációt férfiaktól, nőktől, gyermekektől és fiataloktól támogatni, akik jobban szeretik Isten Igéjét és a Szent Szellemnek müködését mint a világnak szellemét.

Egy generáció, teljesen meggyőződve, nem megalkuvó és bátor Isten Igéjének igazságnak és ellenáll a vallásos-korrupt nyomásnak.

Egy generáció, amely szabaddá teszi az útat az együttműködésnek a hatalmas Isten Igéjének a Szent Szellemnek személyével.

Egy generáció, amely hajlandó követni a Szent Szellemet, akárhogyan is mozog. Emberek, akik mint Jézus mondja "új tömlők". Rugalmas, élő és erős! (vö. Máté 9,17)

Megvagyunk arról győződve, hogy minden ember és minden gyülekezet, amelyik megnyitja magát a Szent Szellemnek, találkozhat Isten dicsőségével.

Ùj bor új tömlőkbe!