gi-entrance-g.png

Zene

Ha nem mi, ki más?

 

Open Heaven – a mennyhez oly közel

Annyira boldog vagyok, hogy Isten engem Május 6-án meggyógyítot az istentiszteleten:
Brutális fájdalmaim voltak a bal karomban és nem tudtam mozdítani. Az nap segítségre volt szükségem az öltözködésnél, mert a fájdalmak annyira erősek voltak. A bal mellkasomban sugároztak a fájdalmak. Elmentem az istentiszteletre és azt kívántam, hogy az Úr a prédikáció által megérint és a fájdalmaimtól megszabadít. Az istentisztelet folyamata egészen más volt! Katharine Siegling ezen a napon nem prédikált, az egész istentisztelet a Szent Szellemnek hatalom demonstrációja volt. Az imádás alatt kezdődött – több mint négy órán keresztül csodálkoztam! Mint valamikor Katharine Siegling mondta: “Legyél szabad a fájdalmaktól a végtagokban.” Én azonnal meggyógyultam, leestem a székemről, és nevettem és sírtam egyidejűleg a kenet alatt. Amikor haza mentem, egy másik személy voltam, és még mindig csodálkozom.

K.W., tanár

Szótlan vagyok. Mást vártam volna el, de nem egy ilyen intenzív és sikerült és rendkívüli imádást. Azt hiszem még sohasem hallotam ilyent. [...] Ès azt is csak ritkan láttam az életben egy ilyen nagy lelkesedés egy helyszínen mint itt.

Pásztor egy karizmatikus gyülekezetnek Berlinben

Egy koncerten az Openheavennek: egyszerre megtelett a terem egy édes atmoszférával és azután olyan volt mint egy hatalmas, forró szél. Könnyeztek a szemeim, még sosem éltem át, hogy az atmoszféra egy koncert alatt így mégváltozik. Csak késöbb ismertem meg, hogy ez Isten dicsősége volt. Szeretek ebben az atmoszférában lenni. Olyan mintha úszni mennél és az egész testet körül van véve ezzel a hatalmas dicsőséggel és kenettel.

Koncert-visszajelzés, gyáripari szerelő

Része voltam egy kizárólagos koncertnek az Openheaventől. Ilyet még sohasem éltem át! A szövegek, az odaadás, a szeretet, a kenet, a Szent Szellemnek jelenléte, oly nagyszerűek! Még aznap este elhoztam egy döntést, hogy radikálisan akarok élni Istennel.

- érettségiző -