gi-entrance-g.png

„Márton Luther, a forrása az antiszemitizmusnak Németországban“ egy cikk Vivian und Andreás Fischertól  több...

Bátorítás

Kedves Barátaink,

köszönjük a bátorítást és a kedves szavakat.
Örömmel tölt el bennünket hallani rólatok, hogyan megérintett bennetek a mi cikkünk.

Együtt hozzájárulunk ahhoz, hogy a szeretet által az emberi méltóság tiszteletben van tartva.

Meggyőződésünk az, hogy minden ember iránt érzékenynek muszáj lenni, akik megaláztatást tapasztalnak.

A szabadság a legfőbb érték, amit védünk, hogy a mi saját személyiségünk kibontakozhat. Együtt, mi nem engedjük meg, hogy az emberek, akik nem akarják elfogadni ezeket az értékeket, minket vagy másokat korlátoznak, elnyomjanak vagy izoláljanak!

Szívtől összekötve

Vivian és Andreás Fischer

Hatalom, szex és intrikák

Ha a német pásztorok- és vezető-konferenciák sétatérnek válnak az ignoráns embereknek és intrikázóknak, az élet az őszinte és gyanútlan "juhoknak" Krisztus Testében a legnagyobb mértékben kockáztatva van.

Szekta megbízottjai az állami egyháztól régóta gyakorolnak bomlasztást a szabad gyülekezeteken. Pásztorok az orrukon vezetve vannak és lehajolnak a szisztematikus nyomásban ami az egyház rendszertől nekik szemben fúj. Ők teológiailag hozzá illesztetették magukat és egyszerre baráti kapcsolataik vannak a szekta megbízottjaival, amelyektől ők maguk egykor ÀVÒ-módon kémlelve lettek.

Gyülekezeti látogatók már régóta kérdezik magukat, hogy miért mozdult el sok minden lopakodóan Isten Igéjétől, anélkül, hogy tudnák, mi is történik valójában a színfalak mögött.

Hogyan működik a módszer, ez a film mutatja. Ez egy felhívásnak kell lennie pásztoroknak és vezetőknek, hogy az igazi Krisztus Testét nem „eladni“.

„Hatalom, szex és intrikák“ egy cikk Vivian és Andreás Fischertól több...